SUPERNATURAL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SUPERNATURAL


 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Eligazítás
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (14 fő) Szomb. Jan. 29, 2011 11:27 am-kor volt itt.
Staff
Cornelia Raven

Dean Winchester

Ariel
C-box
Csoportleírások 1260893218rf_www.kepfeltoltes.hu_

Latest topics
» Katherina Wilson
Csoportleírások EmptySzomb. Jan. 24, 2015 10:28 am by Katherina Wilson

» Midnight Tales
Csoportleírások EmptyPént. Feb. 28, 2014 2:42 am by Vendég

» Sanctuary rpg
Csoportleírások EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:31 am by Vendég

» Dreamer's Fantasy rpg
Csoportleírások EmptyVas. Okt. 20, 2013 12:29 am by Vendég

» Avarian Világa FRPG
Csoportleírások EmptySzer. Okt. 09, 2013 1:36 am by Vendég

» All hell breaks loose (spn rpg)
Csoportleírások EmptySzomb. Okt. 05, 2013 6:12 am by Vendég

» Wolves of Mercy Falls
Csoportleírások EmptySzomb. Szept. 28, 2013 5:43 am by Vendég

» The Mortal Instruments szerepjáték
Csoportleírások EmptySzer. Szept. 25, 2013 2:47 am by Ashley Sparks

» Akasha Chronicle
Csoportleírások EmptyVas. Szept. 22, 2013 4:03 am by Vendég

Barátaink


Csoportleírások Nl2l1ue4trludl6axcbg

Csoportleírások Mac_co10


Csoportleírások Minibanner


dancing shadows & firelight 

 Csoportleírások

Go down 
SzerzőÜzenet
Ariel
Angyal
Angyal
Ariel


Hozzászólásaim száma : 67
Csatlakoztam : 2013. Feb. 04.
Ahol megtalálsz : Néhány ezer éve a Földön éldegélek

Csoportleírások Empty
TémanyitásTárgy: Csoportleírások   Csoportleírások EmptySzer. Jún. 26, 2013 11:57 am


archangels

Az arkangyalokra egyszer a Mennyek legfélelmetesebb, legpusztítóbb fegyvereiként hivatkoztak. Kétség kívül ők a legerősebbek az angyalok közül. Isten őket teremtette legkorábban. Fontos tudni, hogy még ha el is buknak, az erejüket akkor is megtarthatják, hiszen nem átlagos, és legfőképp nem gyenge angyalok.
Az egyszerű angyalpengék hatástalanok ellenük és még azt is képesek túlélni, ha valaki teszem azt szentelt olajból készített molotov koktélt dob rájuk. A szent tűz ennek ellenére őket is fogságba ejti. Egyedül ők láthatták személyesen Istent (valamint az írnok, Metatron... de ő nem tartozik közéjük). Ők azok, akik a parancsokat adják az angyaloknak.
A fórumon létező és elfogadott arkangyalok: Mihály, Lucifer, Raphael, Gabriel, Ariel és Azrael.

angels

A Mennyek katonái ők. Érzelmek és jószerével saját gondolatok nélküli gépek, akik számára egyedül a kapott parancs, illetve annak végrehajtása kell, hogy fontos legyen. Persze egy angyal is válhat engedetlenné. Ilyenkor több út is áll előtte... Vagy kitépi a Lelkét, és a Földre zuhanva emberként születik újjá, vagy pedig bukott, a Mennyből kizárt angyalként próbál valahogyan túlélni és menekülni. Így viszont szembesülnie kell azzal, hogy napról-napra egyre gyengébbé, egyre inkább emberré válik. Hiszen ha az egyszerű angyaloknak megszűnik a kapcsolatuk a Mennyel, úgy az erejük is csökkenni kezd.
A bukott, vagy épp lázadó angyalok sorsa vagy halál, vagy pedig fogság. Feljebbvalóik dönthetnek úgy is, hogy visszaviszik őket a Mennybe, ahol vagy kínzás, vagy pedig agymosás útján újra ráveszik őket az engedelmességre. Ez utóbbi kettő bevett gyakorlat a Mennyben.

hunters

Egyszerű, teljesen átlagos, hétköznapi emberek, akik... valamiben azonban mégis különböznek. Tisztában vannak ugyanis a természetfeletti létezésével és életüket arra tették fel, hogy védelmezzék a gyanútlanokat. Járják az országot és a tőlük telhető legjobb módon küzdenek a démonok és különféle szörnyetegekkel szemben. Hálátlan feladat az övék, hiszen jószerével senki sem tudja, hogy mit tesznek másokért. Sőt... nem hogy köszönetet nem kapnak, de gyakran egyenesen menekülniük kell a törvény elől.
Sírgyalázások? Hitelkártya csalások? Gyilkosságok? A vádak repertoárja igazán széleskörű.
Nincsenek különleges képességeik. Nem boszorkányok, nem tudnak tárgyakat mozgatni a gondolataikkal. Viszont jól bánnak a fegyverekkel és sok olyan dologról tudnak, amiről az átlagos halandóknak fogalma sem lehet. Számukra valósak a rémálmok. Tudnak róla, hogy igenis léteznek szörnyetegek. Már hogy ne tudnák, mikor ők azok, akik levadásszák őket?

demons

Démonok... Minden elkárhozott, pokolra jutott lélekből előbb vagy utóbb ez válik. Valódi formájuk fekete füst, a Földön gyanútlan, védtelen emberek testét megszállva mozognak. A meggyilkolásuk nagyon nehéz. Csak egy ősi démonölő kurd késsel lehetséges, vagy pedig angyalpengével. Mivel ezek azonban nem olyan gyakori fegyverek, ellenségeiknek leggyakrabban meg kell elégedniük azzal, hogy visszaküldjék őket a Pokolba. Ez is épp elég büntetés lehet, ugyanis ezért a helyért ők sincsenek igazán oda.
Az első démon Lilith volt, akit Lucifer még azelőtt "teremtett", hogy Isten parancsára Mihály a Ketrecbe börtönözte volna. A démonok számára elsődleges a bukott arkangyal szolgálata. Ugyanakkor a saját érdekeiket sem hagyják figyelmen kívül. Önző, gonosz, kegyetlen lények. Teremtőjük iránt viszont tényleg hűségesek. Így aztán tömegesen biztosan nem fognak rádöbbenni - Crowleyhoz hasonlóan -, hogy Lucifer az emberiség után velük is végez majd, de előfordulhat, hogy néhányan erre a következtetésre jutnak.

mediums

Természetfeletti képességekkel született emberek. Képességeik egészen széles skálán mozoghatnak. Bepillanthatnak a múltba, illetve a jövőbe is. Képesek lehetnek tárgyakat mozgatni a gondolataikkal. Olvashatnak mások elméjében. Meg tudnak idézni különféle szellemeket és arra is képesek, hogy ezeket megkössék.
Nem szabad őket összekeverni a boszorkányokkal.

witches

A legtöbb boszorkány démonoktól kapja az erejét. Eladják a lelküket és míg a szerződés le nem jár, újonnan szerzett képességeikkel elég sok dolgok megtehetnek a Földön. Ennek ellenére vannak olyanok is, akik a saját erejükből, mindenféle démoni befolyás nélkül tanulnak meg varázsolni. Nekik semmi közük nincs a démonokhoz. Néhány boszorkány - noha nem mind - rendelkezik familiárissal.
Egyik gyengeségük a vas. Vasba verve nem megy a mágia.

vampires

Átalakulásuk előtt természetesen mind emberek voltak. Az Alfa Vámpírtól származnak.
Halhatatlanok. Vérrel táplálkoznak. És noha étrendjük általában emberek véréből áll, képesek túlélni állatokén is. Kizárólag lefejezéssel ölhetők meg. Haláluk után a testük nem tűnik el, nem válik porrá. Egyszerűen csak ott marad... Ha valaki megvizsgálja, még a vámpír fogaikat is megtalálhatja.
A kereszt és a szenteltvíz nem hat rájuk. És a nap fénye sem égeti hamuvá őket. Viszont ez utóbbi okoz számukra azért egy kis kényelmetlenséget, így általában nappal alszanak. A hiedelemmel ellentétben nincs rá szükségük, hogy beinvitálják őket a házakba. Akárhová beléphetnek.
Egy életre választanak párt maguknak.
Halandóból akkor válhat vámpír, ha egy példány megitatja a vérével. Noha egészen addig, amíg nem ivott emberi vért, a folyamat megfordítható egy gyógyír segítségével, melynek receptje birtokában van néhány vadásznak. A frissen átalakult vámpírt olyan éhség kezdi gyötörni, ami rákényszeríti, hogy táplálkozzon. Akár emberi, akár állati vérrel.
Általában úgynevezett fészkekben élnek, de előfordulnak magányos példányok is.

werewolves

Mind egykori emberek, akik vérfarkas harapása útján váltak maguk is azzá. Képesek átalakulni egyfajta ember-farkas hibriddé. Mindig a legközelebbi prédára vadásznak. Így a városokban élők értelem szerűen az embereket veszik célba. Áldozataik szívével táplálkoznak. Noha néha a test többi részét is elfogyasztják, a szívet soha, semmilyen körülmények között nem hagyják hátra.
Nem változnak teljesen farkassá. Egyszerűen csak... farkas szerűvé alakulnak bizonyos külső jellemvonásaik.
Nincs rá ismert gyógyír!
Két megkülönböztethető fajtájuk van. Az átlagos vérfarkasok csakis éjszaka változnak át, megfelelően követve a Hold ciklusát. Ennek következménye lehet egyébként betegség, gyengeség, rövid távú amnézia. Sebek a testükön, melynek eredetére egyszerűen nem emlékeznek. Átalakulásuk után emberi személyiségük szinte teljesen eltűnik. Az állati ösztönök dominálnak. Noha többek között például a félelem befolyásolhat egy vérfarkast. Támadhatnak akkor is, ha nem táplálkozni akarnak, csak... védekezni.
Velük ellentétben a tiszta vérű vérfarkasok - ők az alfától számított első négy nemzedék - képesek kontrolállni magukat. Sokkal többet tartanak meg emberi személyiségükből, mint hétköznapi társaik. Akkor változnak át, amikor csak akarnak és emlékeznek rá, hgy mi történt az átváltozásaik alatt. Még akkor is képesek kontrollálni önmagukat, mikor éppen át vannak alakulva. Így eldönthetik például, hogy csakis állatok szívén élnek, embereknek pedig nem ártanak. Viszont ha csak egyszer is megízlelik az emberi szívet, sokkal nehezebbé válik, hogy uralkodhassanak magukon.

humans

Egyszerű, átlagos emberek, akiknek semmiféle természetfeletti képessége nincs, és még arról sem tudnak, hogy léteznek ilyen dolgok.
Áldozatok. Védtelenek...
Persze néha ők is tudomást szereznek a valóságról, amit vagy képesek elviselni... vagy nem.

gods

A pogány vallások ideje régen leáldozott. Az egykori hívők rég elfordultak tőlük, már nem imádkoznak az ősi templomok falai között. Nem mutatnak be áldozatot letűnt korok bálványai előtt. A múló évszázadok szép lassan mindenhonnan kitörölték a régi hiteket, melyek helyére új költözött. Megváltozott a világ, sok dolognak nem maradt hely benne. Ám a pogány istenek nem tűntek el.
Ó nem, ők még ebben a mai, modern világban is jelen vannak. Erejük megcsappant ugyan, de ez alig akadályozza őket valamiben. Az emberek között élik életüket. Gazdag cégvezetők, befolyásos politikusok, az éjszakai élet ismert alakjai. Való lényüket mind titkolják, ám valahogyan... mégis kitűnnek a halandók közül. Tehetséges manipulátorok, remek vezetők, könnyen az ujjaik köré csavarnak bárkit. Lehet, hogy vesztettek jelentőségükből, ám hatalmuk nem veszett el teljesen. Koránt sem. Dühösek, önzőek, féltékenyek. Haragjuk évről-évre egyre nő az angyalok iránt.

reapers

A kaszások mind... úgymond a Halál alkalmazásában állnak. Ők viszik át az elhunytak lelkeit oda, ahová... azoknak menniük kell. Bármilyen formában megmutatkozhatnak. Rendszerint láthatatlanok a halandók számára, ám képesek fizikai formában is megjelenni. Erre mondjuk általában nincs okuk. Kivételt képeznek az olyan kaszások, akik... lelkek ide-oda csempészgetésével foglalkoznak. Őket is meg lehet ölni... erre a halál kaszája, vagy egy angyalpenge képes.

_________________________________________________
Archangels are fierce. They're absolute.
They're heaven's most terrifying weapon.
Vissza az elejére Go down
 
Csoportleírások
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
SUPERNATURAL :: Szabályzat, jelentkezés :: Kézi könyv-
Ugrás: